U današnje vrijeme, kako je počela ekspanzija interneta i društvenih mreža, svašta se može pronaći i pogledati. Nekada se slatko nasmijemo, dok se ponekad stavrno preplašimo od viđenih video snimaka i iskustava koje su se dešavale ponekad i u našoj blizini. Danas vam tako donosimo jednu priču, koja se desila u Srbiji prije samo par dana. 

Naime cijela priča se desila u petak navečer blizu Mačve u jednom manjem selu, kada su lokalni seljaci krenuli u svoju redovnu treću smjenu i to kao i uvijek autobusom koji je dolazio p onjih u 23 sata. Čim su krenuli na izlazu iz sela, vozač je morao da stane, jer je na sred ceste, gdje se nalazi puna linija bila je zapaljena svijeća, koja je uporno gorila. 

Da stvar bude još čudnija, okolo ceste su bili postavljeni bijeli čaršafi, a način na koji su postavljeni ukazivali su na to da se radi o jednom velikom krstu. Kada je vozač stao, 3 čovjeka su istrčala iz autobusa, i iz straha su pobjegli nazad u selo, dok su žene koje su se zatekle u autobusu su počele nasumično da vrište. 

Odmah je obavještena Mačvanska policija, koja je izašla na lice mjesta i radi se uviđaj, a mnogi seljaci vjeruju da je u pitanju neko vračanje, a neki misle da se radi i o gorim stvarima. 

Preporučeno