I večeras smo uz najvažniju vijest koja ovih dana kruži cijelom Srbijom, a to je kao i što možete zaključiti iz samog naslova pedofilski slučaj u kojem je glavni glumac, bio baš proslavljeni glumac Mika Aleksić. Čovjek koji je imao najbolju školu glume u cijeloj Srbiji i koji je podigao mnoge generacije poznatih glumaca dospio je na stub srama. 

Sve je počelo prije par dana kada je šokantnu izjavu dala poznata srpska glumica Milica Dabović, koja danas ima 27 godina, i koja je rekla da je prvi seks sa mentorom imala kada je imala samo 17 godina. Tjerao je djevojčice da na časove dolaze u haljinicama, i jednostavno je bilo kao u vojsci, a on je iskorištavao njihov šok, tako da je samo produživao njihovu agoniju. 

Mnoge poznate glumice su također stale na Milicinu stranu, i traže ogromnu kaznu za ovog super poznatog glumca. Nisu se samo glumice javljale, nego i pjevačice poput Anastasije Ražnatović, koja je stala na njihovu stranu i pružila im podršku., I sama je bila kao tinejdžerka članica njegove škole glume, ali ne toliko dugo da bi osjetila tu neugodnu stvar. Vođen ovakvim izjavama javio se i proslavljeni Branislav lečić, koji je rekao da je morao ispisati svoga sina iz njegove škole. 

On je rekao da je Mika totalni autoritet i da je poprilično neugodan u davanju časova, a sa njegovim sinom je par puta imao i duele, da bi se sve završilo da je njegov sin udario Miku nogom u cjevanicu. Nije mogao trpiti njegovu torturu. 

Preporučeno