Ceca Ražnatović je oduvijek bila žena koja je u centru pažnje i koja je uvijek privlačila pažnju medija na ovaj ili onaj način. To svakako može zahvaliti svojoj jako velikoj karijeri, ali i toj činjenici da je bila u braku sa kontroverznim kriminalcem Željkom Ražnatovićem Arkanom. To je obilježilo 90 godine, a on je kao što znate likvidiran 2000 godine u hotelu Interkontinental u Beogradu.

Nakon toga Ceca je ostala sama kao list na vjetru, ali je nakon par godina u velikoj akciji koja se zvala “Sablja”, nakon što je likvidiran premijer Srbije Zoran Đinđić, uhapšena u velikoj akciji gdje su pali skoro svi mafijaši u Srbiji. Ona je zajedno sa sestrom Lidijom završila u zatvoru, a morala je državi isplatiti tadašnjih 1,5 miliona maraka odštete za svoje kriminalna djela i neplaćene poreze. 

Povezivali su je u to vrijeme i sa Zemunskim klanom, i tada je dobila etiketu zle žene, koja je povezana sa beogradskim podzemljem, što je ona uporno preko medija odbijala da prizna, a ko bi? Sada je gostovala na TV Pinku, gdje je rekla da je u prošlim godinama dobijala razne vrste prijetnji, njoj i njenoj porodici, ali da su uvijek dolazile sa skrivenih adresa i lažnih profila. 

Niko joj se nikada nije usudio prijetiti direktno u lice, ili sa nekog normalnog profila. Kaže da se nikoga ne boji, i kada je u pitanju čak i njena imovina, kao i plaćanje poreza prema državi. Kada su neke provjere, uvijek se pkuca prvo na njena vrata, a tamo jednostavno ne mogu pronaći ništa, jer je uredna prema državi.

Preporučeno