Danas govorimo o Čedi Jovanoviću koji je političar, koji uvijek voli da diže prašinu i voli da bude u centru pažnje. Uvijek je bio opozicija vladajućim strankama u Srbiji, ali realno nikada nije postigao neki veći uspjeh na izborima. Svi se sjećamo izbora u ljeto prošle godine, kada nije dobio niti 2% glasova cijelog državnog biračkog tijela u ovoj zemlji. 

On je porodični čovjek, a za svoju suprugu Jelenu je oženjen preko 15 godina i za sada imaju 4 djece, a poznato je da je veliki miljenik žena zbog svoga jako dobroga izgleda. U posljednjih par mjeseci nije nikako imao sreće sa zdravljem, jer je 2 puta več bio u bolnici. Prvi puta je imao korona virus, te obostranu upalu pluća, a prije 10 dana je zaglavio u bolnici, kada su mu se doktori bukvalno borili za život. 

Otkriveno je da ima tumor na kičmenoj srži, i da moraju malo sačekati dok ne budu mogli da urade ovu jako tešku operaciju po njega. Čeda je liberalan političar, i baš zbog tih svojih stavova uvijek je bio u sukobu sa drugim ljudima, pa je baš iz tog razloga uvijek rado viđen gost u raznim TV emisijama gdje ga uglavnom možemo i gledati. 

Sada je došao u duel sa kontroverznim Draganom Marinkovićem Palmom, a tema emisije su bili istospolni brakovi, a Čeda je bio za legalizaciju istih, dok se Palma žestoko opirao njegovoj ideji. Pitao ga je Palma, šta da ti sin dovede kući zeta umjesto snajke, on je odgovorio, samo neka je živ i zdrav. Vaša mišljenja na ovu temu.

Preporučeno