Marina Tucaković nas je napustila pre otprilike 2 nedelje, a verovatno najveći i najbolji tekstopisac ikada na ovim prostorima, iza sebe je ostavila preko 10.000 prekrasnih pesama, koje će da žive za života.

Kao što se i zna ona je preminula od zlokobne bolesti, a kada je saznala da ima tu mor i krenula u borbu za sopstveni život, Marina je odustala od ideje da naplati sva dugovanja, pa je prestala da zivka pševače koji joj duguju novac. Međutim, ona je imala svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko je još ostao dužan. Iako su joj pare bile potrebne za lečenje, ona nije htela da ciganči, ali njen sin sigurno neće to da zaboravi.

Mnogi pevači su izgradili svoje velike karijere na osnovu njenih tekstova, a nekima je bila dovoljna i jedna pesma, koja će joj nositi celu karijeru. Kako insajderi bliski porodici izjavljuju, Laća će ipak malo da sačeka da se sve stiša, možda posle 40 dana, on će da otvori svesku i da vidi na koji način da potraži sva ta dugovanja, sigurno je da će sve zvezde koje su dužne da tuži. Nekim pevačima će da pozli, jer kada se sve sabere i oduzme, za naplatu ima skoro 90.000 evra, a jedan pevač je kupio 3 pesme, a 2 su velika hita, a za koje do sada nije platio niti centa”, navodi ovaj izvor.

Kako biste vi odgovorili na celu ovu priču, i da li bi vi tražili ove novce? Pišite nam sva vaša mišljenja u komentarima..

 

Preporučeno