Sandra Obradović je poznata srpska manekenka i voditeljica. Rođena je u Beču 1985. godine, odrasla je u Požarevcu. Nakon školovanja, uspješno je završila studij na Fakultetu za kulturu i medije Sveučilišta Megatrend 2012. godine. Sandra se tokom svoje karijere proslavila kao učesnica rijalitija “Farma” i kao voditeljica.Godine 2020., Sandra je privukla veliku pažnju optužbama zbog zlostavljanja bivšeg partnera. Izjavila je da je bila izložena fizičkom nasilju dok je bila trudna, a kasnije je njen bivši partner dobio skrbništvo nad njihovim djetetom. 2021. godine, Sandra je sklopila sporazum o priznanju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom, što je rezultiralo kaznenim zatvorom od četiri mjeseca.

 

 

Nakon toga pažnja javnosti je bila usmjerena na Sandrin fizički izgled . Kada je podijelila sliku sebe u kupaćem kostimu, naišla je na burne reakcije i neodobravanje nekih pratilja jer nije potpuno vratila svoju prethodnu figuru modela. Budući da je Sandra Obradović oduvijek bila poznata po svojoj besprijekornoj ljepoti, ovo odstupanje od očekivanog izgleda izazvalo je razočaranje kod nekih njezinih obožavatelja.

 

 

 

Sandra Obradović je ostvarila značajan uspeh u svojoj karijeri kao manekenka i voditeljica. Njen besprijekoran izgled, šarm i profesionalnost donijeli su joj brojne poslovne prilike i angažmane. Kao manekenka, Sandra je surađivala s poznatim brendovima i modnim dizajnerima te se pojavljivala na modnim pistama iu kampanjama. Njen elegantan stil i sposobnost prezentiranja odjeće na jedinstven način doprinijeli su njenom uspjehu u modnoj industriji. Bila je traženo lice u svijetu mode, a njeno prisustvo na raznim događanjima pridonijelo je njenom ugledu. Sandra je proširila svoje djelovanje i ušla u svijet televizije kao voditeljica.

 

 

Preporučeno