Na društvenim mrežama svakoga dana svi mi možemo da nađemo razne tekstove, priče, vijesti, snimke, različitog sadržaja, pa tako možemo da nađemo i nekog edukativnog sadržaja, na razne ispovijesti pojedinaca, koje mogu biti zabrinjavajuće, ali često i duhovite. Ljudi iz svih dijelova svijeta svojim ispovijestima žele sa svima da podijele neka svoja iskustva, da vide da li su dobro napravili u nekim situacijama i da li neko možda ima neki savjet za njih kako da se dalje ponašaju, a to je napravila i ova majka koja je odlučila da podijeli svoju priču, a koja se tiče i njenoga sina koji ima 17 godina

Njeno ime je Gifina, i ona je jedna od onih majki koja i nije previše radoznala, pa je tako se stalno trudila da svome sinu da što više slobode i privatnosti, a to je ono što tinejdžeri u svojim godinama najviše i žele. Ipak, jednoga dana je bila u potrazi za svojim češlje, tražila ga je svuda po stanu, a sjetila se da ga je koristio i njen sin, pa je ušla u njegovu sobu da vidi da li je možda tamo. Pošto sin nije bio kod kuće, odlučila je da malo pronjuška po njegovim stvarima, a ono što je našla u njegovom ormaru ju je ostavilo u šoku.

Ova majka je sve to fotografisala, i poslala je sinu fotografije na kojima su neke sumnjive kesice u kojima se nalaze neke veoma sumnjive stvari, a uz fotografije mu je poslala i poruku ”Šta je ovo?”- Sin joj je na to odgovorio da mu liči kao da je kesica čaja, ali njegova majka je bila uporna da izvuče više informacija, i njegovo priznanje da se radi o kesici sa travom u njoj, pa mu je napisala ovo:” Ne, to je jako mala kesica koja se nalazila u tvom ormaru, Ben. Definitivno nije čaj”, napisala je ona, ali njen sin je ostao pri svojoj priči da se tu ipak radi o čaju.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

Preporučeno