Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše javne scene, a u nastavku ćemo da pišemo o Biljani Jevtić. Ona inače važi za jednu od naših najboljih pjevačica, a sve ono što ona uradi, pa i neku najmanju sitnicu završi u medijima, i time ona privuče pažnju javnosti na sebe.

Tako je bilo i sa fotografijom koja je nedavno ugledala svjetlost dana, i koja je na društvenim mrežama napravila opšti haos, pa je zbog toga Biljana postala glavna tema u skoro svim domaćim medijima. Naime, radi se o tome da se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija iz mlađih dana, na kojoj ona u društvu svojih koleginica pozira sa čašom vina u ruci, ali ono što je svima najviše privuklo pažnje jeste njena frizura, koja se zapravo mnogo razlikuje od ove koju ona nosi godinama i po kojoj nam je i prepoznatljiva.

Dakle, radi se o kratkoj frizuri koja je u to vrijeme bila apsolutni hit, i tih 80-tih godina prošlog vijeka su ne nosile brojne i pop ali i folk zvijezde. Tako je njena frizura oduševila brojne njene fanove, a bilo je i onih koji su u komentarima pisali kako joj je stari imidž apsolutni hit i da bi trebalo da se vrati staroj frizuri. Evo i vi pogledajte kako je ona tada izgledala pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.