Srbiju ne prestaju da potresaju slučajevi koji su usko povezani sa silovanjima i pedofilijom. Vjerujemo da ste do sada sigurno čuli za slučaj Mike Aleksića uglednog beogradskog učitelja glume, koji je godinama silovao svoje učenice, a prva koja je progovorila jeste Milena Radulović, koja je punih 11 godina ćutala o tome kako ju je njen profesor seksualno iskorištavao. 

Sada su joj se pridružile još 4 djevojke, koje također imaju pun kufer optužnica na račun poznatog glumca. On je za početak dobio 30 dana pritvora a njegov advokat ima pune ruke posla, jer je jako veliki broj optužnica na njegovoj adresi. U Srbiji se i dalje dešavaju takve i slične stvari, a Pančevo je poznato po takvim slučajevima. 

Vjerujemo da se svi sjećate situacije od prošle godine, kada je otac godinama silovao svoju rođenu kćerku, a još je na kućnu adresu dovodio i duge ljude kojima je prodavao ćerkino tijelo. Danas opet strašne vijesti, i to baš iz ovoga grada. Policija je prvela C.P koji ima 41 godinu, zbog osnovane sumnje da je silovao svoje dvije maloljetne ćerke. Cijeli slučaj ne bi bio ni otkriven da je njegov djed šutio, on je otkrio čudno ponašanje svojih unuka koje danas imaju 15 i 16 godina. 

Ono što je strašno je to, da je otac ćerki odmah priznao svoj zločin, a najgore od svega je to, da je majka također znala za zločine, ali ništa nije smjela da kaže. Djevojčice su upućene na detaljne medicinske preglede, a cijeli slučaj je preuzela i socijalna služba grada Pančeva. 

Preporučeno