Sanja, poznata televizijska voditeljica, već je nekoliko godina istaknuta voditeljica cijenjenog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Tijekom svoje slavne karijere, pokazala je iznimne liderske vještine, učvrstivši svoj status jednog od najcjenjenijih i najsposobnijih lidera u regiji. Štoviše, njezin zadivljujući izgled često privlači pozornost masa na društvenim mrežama, što dovodi do stalnog porasta njezinih pratitelja. Iako je Sanja nedvojbeno stekla golemu popularnost, povremeno žudi za prividom privatnosti.

Stil Sanje Kužet nemoguće je zaobići, iako već ima upečatljivo i dopadljivo držanje. Njezin zadivljujući osmijeh, urođeni šarm, manekenski stav i vitka tjelesna građa faktori su koji privlače ljude, ali njezin izbor odjeće jednako je važan. Unatoč tome što bi naizgled mogla povući svaki modni trend, Sanja je vrlo oprezna i precizna kada je u pitanju njen imidž u javnosti. Sanja pomno bira svoju odjeću, često tražeći pomoć stilista za osobne i poslovne događaje. Njezina elegancija dolazi do izražaja svake subote navečer, dok oblači izuzetnu i sofisticiranu odjeću. Njezina sposobnost izlaganja tako prepoznatljive i uglađene odjeće doista je izvanredna, ostavljajući čovjeka da se zapita jesu li skrojeni za nju.

Unatoč njezinoj reputaciji da ima istančan smisao za modu i da uvijek izgleda besprijekorno, ljudi su bili šokirani kada su je vidjeli odjevenu u običnu, običnu majicu kratkih rukava i par sandala što je izazvalo kontroverze. Da bi iznenađenje bilo veće, nespretno je svezala kosu, pa su se fotografi ispred dvorane “Zvezde Granda” mučili da je prepoznaju. Njezini obožavatelji i šira javnost bili su zatečeni nespremnima ovim neočekivanim prikazom ležerne odjeće.

Sanja je na svoje radno mjesto stigla ranije nego inače, vjerojatno kako bi se klonila fotografa koji bi je mogli uhvatiti u nepovoljnom svjetlu. Nije se namjeravala fotografirati u svojoj ležernoj odjeći, koju je odabrala kao privremenu mjeru da se malo opusti prije nego što se vrati uobičajenoj pripijenoj odjeći i visokim petama. Sasvim je vidljivo da se svakodnevni stil Sanje Kužet uvelike razlikuje od slike koju prikazuje svojoj publici.

Preporučeno