Atina Tošić je na instagramu sve oduševila zbog svojih objava, pa ona na toj društvenoj mreži ima već oko 130 hiljada pratioca, i može se reći da sa obzirom na goddine, ona je jako uspešna kao jedna influenserka.

Ipak, posle svega ovih dana se desio jedan gest koji je zaista iznenadio sve koji prate njen profil, a niko nije mogao da veruje šta vidi. Atina Tošić je pokazala kako je ona već kao mlada talentovana za estradu, i može se reći da je celu priču oko medijskog predstavljanja pokupila od najboljeg učitelja, svoje majke, Jelene Karleuše.

Ovoga puta je Atina Tošić kako je počela nova školaska godina, ona je uradila jednu jako čudnu stvar, a to je da je izbrisala sve svoje objave tokom leta, pa čak i tokom svog boravka u Parizu. To je zaista bio jedan potez koji je iznenadio sve koji je prate, pogotovo zbog činjenice da su kćerke od Jelene imale hiljade lajkova po objavi i dosta pozitivnih komentara, i sada se nameće pitanje, ko je odgovoran za skidanje ove objave.

Dok neki misle kako je Duško uticao na to da se skinu sve objave, ovi drugi misle da ona sprema neku novu jesenju varijantu za svoje folovere. Na društvenim mrežama je Atina Tošić velika zvezda, a šta se krije to tačno iza njenog postupka ostaje nam samo da vidimo.

Preporučeno