Domaći mediji uveliko prate rezidenciju Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelje, otkako se ikona popularne muzike preselila u Španiju kako bi sa partnerom započela novo poglavlje u životu i prvi put krenula na put roditeljstva. Par koji je bio u ljubavnoj vezi uprkos protivljenju nekih članova porodice jednog partnera, podijelio je radosnu vijest da čekaju djevojčicu. Ovo dijete će biti kulminacija njihove snažne veze i posvećenosti jedno drugom. Javnost je oduševljena ovom najavom skladnog partnerstva.

Trudnici Anastasiji Ražnatović potreban je miran ambijent. Zbog toga su ona i njen partner Nemanja Gudelja odlučili da se presele iz svoje luksuzne vile u Sevilji. Ova rezidencija se nalazila u blizini fudbalerove porodice, ali je par odlučio da osnuje novu porodičnu kuću. Ovu odluku saopštili su putem svog “Instagram” naloga. Na slikama koje su snimljene na Tasin rođendan, par zadovoljno pozira uz tortu i mnoštvo zapanjujućih poklona. U pratnji im je šarmantna mačka koja Anastasiji služi kao utješni saputnik kada Tasa nije tu. Ovi snimci upućuju na to da se par pomno priprema za novu fazu u svom životu, te da sve postepeno dolazi na svoje mjesto za dolazak njihove bebe. Iako nismo upoznati sa ostatkom njihovog kutka, evidentno je da nisu završili proces opremanja. Međutim, jasno je da pri odabiru svakog komada namještaja polažu veliku pažnju i obzirnost. Nedavno su dobili novi dodatak za svoj dnevni boravak.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelja tek treba da raspakuju komplet koji su unijeli u svoj dom. Par je fokusiran na opremanje dječije sobe, koja će biti utočište za njihovu princezu. Dominantna tema sobe bit će meke i nježne nijanse. Fotografije novog doma Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelje otkrivaju zadivljujuću auru topline i udobnosti koja oličava istinski osjećaj porodičnog blaženstva. Rezidencija je osmišljena tako da pruži maksimalan komfor i uživanje za svakog člana, uključujući i najmlađeg koji se očekuje za nekoliko mjeseci.

 

Preporučeno