U današnjem članku vam donosimo novosti koje se odnose na voditeljku Jovanu Jeremić koja je u poslednjih nekoliko mjeseci dosta zastupljena u medijima. Sve je počelo kada je ona dala otkaz na Hepi televiziji gdje je radila skoro 10 godina, a onda je počela da radi na Pink televiziji, gdje sada vodi jutarnji program vikendom. Jovana je neko ko uvijek na bilo koji način uspije da privuče pažnju javnosti, tako da je jako često glavna tema za komentarisanje.

Nedavno se razvela tako da je ona sada solo, a znamo da je u braku dobila kćerku. Zanimljivo je to da je ona sa svojim sada već bivšim suprugom ostala u jako dobrim odnosima, a rekla je i to kako mu nekada daje i savjete koji su vezani za njegovu novu djevojku, pa je tako ona rekla sljedeće: “To nije laž, niti priča za javnost, to je tako. Voja mi otvoreno priča o svemu. Znam za njegovu novu devojku, priča mi ko je, šta je, kakva je. Savetuje se sa mnom kao sa pravim prijateljem, tako i treba da bude jer on i ja sigurno ne želimo jedno drugom loše, jer bili smo u braku, voleli se, imamo zajedničko dete”, rekla je voditeljka, a onda je nastavila, pa je rekla i ovo:

“To je nešto što će nas uvek povezivati. Ja mu pružam svu podršku, tako će biti i kada bude odlučio i treći put da se oženi. On mene stalno pita da li ja imam nekog, međutim ja o tome ne mogu da pričam sa njim. Nije da se stidim, ali mi je neprijatno da kažem kad mi se neko sviđa, zato kažem da nemam nikog. Imala sam nekog, ali sad sam solo, tako da ga svakako nisam slagala”. Ostatak teksta pročitajte ovde.