Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku pišemo o rijalitiju zadruga, koji je ove pete sezone oborio sve rekorde gledanosti, kao i očekivanja gledalaca, a sve to zahvaljujući jednoj učesnici Dalili Dragojević. Svi koji prate rijaliti, ali i oni koji ne prate upoznati su sa cijelom situacijom, jer domaći mediji stalno su pisali o svemu.

Znamo da je ona u septembru mjesecu u kada je rijaliti počeo ušla sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem, i tada su svi mislili da oni imaju savršen odnos i veoma skladan brak, ali sve to srušilo se kada je ona Dejana prevarila sa drugim muškarcem i to pred milionima gledalaca, što je sve prosto šokiralo, posebno njeno bezobrazno i bahato ponašanje nakon svega toga. Narod ju je naravno osudio, i malo je bilo onih koji su bili na njenoj strani, a s obzirom na sve što se desilo, mnogi su mišljenja da je ona bila zaštićena i da je trebala dosta surovije da prođe. I nedjelju se završila peta sezona, gdje je očekivano pobijedio Dejan, dok je ona bila na drugom mjestu, također po mišljenju mnogih nezasluženo.

Dalilina i Filipova veza trajala je sve do emisije Narod pita, u kojoj se pojavila sama Dalila, dok Filip nije htio da dođe, a onda je njega Dalila tako ajvno ostavila. Zanimljivo je to da se na društvenim mrežama ona ne prestaje komentarisati, pa su tako mještani Šepka, gdje su ona i Dejan napravili svoju kući najavili da će je gađati jajima kada ona dođe tamo, a to je otkrio jedan gledalac koji se uključio kod Milana u emisiju, a predstavio se kao Danijel iz Šepka.