Poznati srpski glumac Dragan Mićanović je ranije bio u dugogodišnjoj vezi sa koleginicom Anom Sofrenović, sa kojom ima dve ćerke, Ivu i Lenu. Uprkos velikoj ljubavi, par se razišao 2011. Njihova najstarija ćerka Iva danas ima 24 godine i već nekoliko godina živi u Sloveniji. Ona je takođe završila studije i velika je verovatnoća da će krenuti stopama svojih roditelja. Pored glumačke karijere, Mićanović je bio i uspešan muzičar sa sopstvenim bendom.

 

 

Lena, mlađa ćerka Dragana Mićanovića, upečatljivo liči na svog oca, za razliku od starije sestre Ive, koja se povlači za njihovom majkom. Uprkos razvodu roditelja prije više od deset godina, i Lena i Iva održavaju srdačne odnose sa oba roditelja, a u posljednje vrijeme često su viđene s njima u javnosti. Tokom prošlosubotnje premijere “Bolesti mladosti”, Draganova ćerka Lena bila je sa njim i izazvala veliku pažnju svojim dolaskom. Lenina izuzetna ljepota i nevjerovatna sličnost sa ocem, iako je imala neke crte lica svoje majke Ane Sofrenović, učinile su je u centru pažnje. Trenutno, Lena je srednjoškolka koja se zanima za modu, strane jezike i putovanja. Njen otac, sa stalnim osmehom na licu tokom cele večeri, jasno je izražavao ponos na svoju ćerku i njene aktivnosti.

 

 

 

Dragan Mićanović, renomirani srpski glumac, pokazao je svoje izuzetne talente u pozorištu, filmu i televiziji. Prvobitno je dobio priznanje za ulogu diplomiranog filozofa u filmu “Lajanje na zvijezde”, koji je potom postao kultni klasik u domaćoj filmskoj industriji. Tokom svoje sjajne karijere, Mićanović je akumulirao brojne zapažene uloge u zemlji i inostranstvu. Njegove neuporedive glumačke sposobnosti omogućile su mu da se istakne i u pozorištu i na filmu, a njegove izvedbe su dobile visoke pohvale i kritike i publike. Njegova obimna filmografija i doprinosi glumačkoj umetnosti doneli su mu istaknuto mesto među glumcima na Balkanu i šire.

 

 

Preporučeno