Najstariji izdanak Ane i Vlade Divca obezbjedio je posao u okviru njihove fondacije, koja je poznata po pružanju neprocjenjive pomoći nebrojenim pojedincima koji žive u Srbiji.

Iako Petra, usvojena ćerka Vlade Divca, često posjećuje Srbiju, njegovi sinovi Luka i Mateja su se nastanili u Americi i ne vraćaju se često u Srbiju. Njihovi profili na društvenim mrežama pokazuju njihovu ljubav prema putovanjima i istraživanju novih kultura, jer se čini da su građani svijeta. Svakog mjeseca upuštaju se u nove avanture, od istraživanja užurbanih kineskih ulica do divljenja drevnim hramovima Japana. Ova svjetovna iskustva nesumnjivo su doprinijela njihovom ličnom i profesionalnom uspjehu. Dok je putovao širom svijeta, udubljujući se u različite kulture i premošćujući jaz između njih i svoje, stariji potomak Vlade i Ane Divac naišao je na romansu.

Luka Divac je trenutno u romantičnoj vezi sa zadivljujućom Japankom koja je imala privilegiju da upozna njegove roditelje. Prvo upoznavanje njegove devojke i porodice proteklo je bez problema, učvršćujući snažnu vezu unutar domaćinstva. Prijateljski odnos buduće svekrve i snahe ilustruje fotografija objavljena na Aninom Instagram nalogu.

Fotografija prikazuje veselu porodičnu večeru u restoranu sa Anom i Vladom Divcem, njihovim starijim sinom, njegovom partnerkom Berit Bontems, Petrom, njenim dečkom Mihailom Veruovićem i ponosnim roditeljima. Osmjesi na njihovim licima sugerišu da nije bilo problema u komunikaciji, što je potvrdila i Ana u opisu fotografije. Činilo se da je grupa bila zadovoljna i uživala u međusobnom društvu, stvarajući toplu atmosferu dobrodošlice. Sve u svemu, slika prikazuje sretan porodični trenutak koji će se njegovati godinama koje dolaze.

 

Preporučeno