U nastavku današnjeg članka jedna jako korisna tema vezano za tdravlje ljudskih pluća. Svakako da je bitno kakvo vam je stanje respiratornog sistema, pogotovo u periodu jesen-zima, kada imamo jako puno virusa koji kruže oko nas. Ako tome dodamo još i trenutnu situaciju sa korona virusom, onda je svima jasno da je itekako bitno da ovaj period dočekate sa zdravim plužima. 

Mnogi doktori ali i stručnjaci navode da je jako bitno da konzumirate med, belu slaninu i beli luk, ako želite da imate jako zdrava i čista pluća. Međutim, danas jako veliki procenat osoba puši, što je svakako negativno za celu situaciju sa vašim plućima. Mi vam tako danas donosimo jedan super savet kako da očistite vaša pluća, na sasbim prirodan način. 

Ukoliko imate problem sa čestim respiratornim infekcijama, astmu, bronhitis ili upalu pluća,
jako lagana obloga od kupusa i meda svakako će pomoći u lečenju. Nakupljanje šlajma i sluzi u plućima ne samo da je veoma neprijatno, u težim slučajevima čak može da dovede do gušenja u toku samog spavanja. Kada se jednom zamaste plućne alveole, potreban je baš poseban lek da sanira taj problem, a mi vam donosimo super zdravi recept za rešavanje tog problema.

Iako ne može da zameni lečenje propisanom terapijom lekovima, pomoći će u otklonjanju tegoba sa suvim kašljem i bolovima Evo šta vam je potrebno: 1 lista svežeg kupusa, med, ključala voda, plastična kesa. 

Preporučeno