Starleta Stanija Dobrojević nedavno je napustila svoj američki dom, koji je u međuvremenu prodat. Otputovala je u Nju Džersi da vrati svoje preostale stvari. Iako je neko vreme boravila u Rumi, Stanija je odlučila da tamo kupi luksuzan stan.

Čini se da ona samo povremeno posjećuje Ameriku kako bi radila i nadgledala svoj posao s dodacima i čajem za mršavljenje. Nakon prodaje kuće, vlasnica je sve njene stvari preselila u skladište. Možda zbog njenih rijetkih posjeta, vlasnica je zaključila da bi bilo korisnije pronaći nove stanare koji bi stalno stanovali u kući.Krenuvši na novo putovanje, Stanija se bojala svog preseljenja u Sjedinjene Države. Prodaja njenog dugogodišnjeg doma dodatno je zabrinula i bojala se da će podleći nostalgiji.

Međutim, kada je posjetila svoju staru rezidenciju kako bi pokupila svoje stvari, shvatila je da joj nije potrebna većina svoje imovine. Kao rezultat toga, odlučila je da ih donira dobrotvornim organizacijama, odlučivši da zadrži samo ružičastu peglu i nekoliko knjiga za sebe. Ovo je označilo početak novog starta za Staniju.

Preporučeno