Upoznati smo sa time da u svijetu postoji mnogo vrsta sportova sa kojima se ljudi bave, a nekako su fudbal i košarka na orvom mjestu, iako su tenis ili odbojka isto tako mnogo popularni sportovi. Kada govorimo o tenisu, ovaj sport za Srbiju veoma je bitan, a isto tako najbolji teniser svijeta jeste Novak Đoković. On je zahvaljujući svom talentu, trudu, odanosti i ljubavi prema ovom sportu, mnogo odricanja i žrtvovanja na mjestu na kojem se nalazi dugi niz godina.

Isto tako, pored brojnih fanova koje Nole ima, tu je i onih koji njega ne vole, i kojima je on trn u oku. Cijelo ovo vrijeme njegova najveća podrška bili su njegova porodica, supruga i njegova djeca, Stefan i Tara, za koje mnogi govore kako su oni veoma brzo porasli. Trude se da što više vremena provode zajedno, a isto tako vrlo često imamo priliku da vidimo njih na tribinama kako bodre Novaka, a sada su svi obratili pažnju na njih dvoje kada su bili na tribinima i bodrili tatu na turniru u Vimbldonu.

Njima je jedna osoba posvetila malo više vremena, a dala im je čak i autogram, a to je čuvena teniserka Venus Vilijams, koja je inače Novakova dobra prijateljica. Sudeći prema fotografijama, ovo je bio jedan veoma lijep i prijatan susret, i da su uživali u vremenu koje su proveli zajedno, dok su skoro svi mediji pisali o ovome. Evo i sami pogledajte kako je sve to izgledalo, pa nam u komentarima pišite ispod.

Preporučeno