Zvezde Granda su i dallje subotom uvečer najgledanija emisijaa u celoj regiji, i definitivno retko ko ima a da je ne gleda. To je pogotovo sada u trenudu, kako imamo novu članicu žirija, a to je ceca Ražnatović, koja je kao što i sami znate zamenila Jelenu Karleušu. Mnogi su mislili da nema šanse a da bude bolja od Karleuše, ali je ceca u samo par ovih emisija pokazala da je ona ipak stvorena za male ekrane, u bilo kojem obliku i formatu emisije.

Tako je sinoć, čak iz Podgorice direktno na Grandovu scenu stigla je Lana Vukčević, 15-godišnja devojčica koja je godinama unazad osvajala region neverovatnim talentom. Ipak, to niej bilo dovoljno, tako da je sada gledamo u Zvezdama granda.

Pjesmama “Deo prošlosti” Marije Šerifović i “Rane” Anastasije Ražnatović predstavila se čuvenoj šestorki, ali samo 4 glasa stručnog i jedan od produkcijskog žirija dobila je ova sjajna devojčica, i nije na žalost uspela da osvoji svih 6 DA..

Kada se podigao zid Ceca je odmah prokomentarisala da je devojčica preslatka, a Saša Popović je odmah dao do znanja svima, zašto je pustio u takmičenje, iako ima tek 15 godina?! “Za ovu devojčicu sam znao da ima 15 godina, ali kad se prijavila ja sam pogledao Jutjub i video da ima 110 miliona pregleda, i nije bilo šanse a da je ne pustim na ove daske koje život znače”, rekao je zanimljivi Saša.

Preporučeno