Znamo vrlo dobro da jako volite horoskop i astrologiju koji su sastavni dio svakog živog balkanca. Ljudi na ovim prostorima su itekako sujevjerni i jako vjeruju u to, šta im zvijezde donose za oređeni datum. Pošto nam polako curi 2020 godina, imamo još samo 7 dana do najluđe noći, najbolji svjetski astrolozi su napravila i neka kraća predviđanja za pojedine znakove i šta ih očekuje u sljedećoj godini. 

Koliko god imali onih koji vjeruju u horoskop., isto imamo toliko onih koji naprosto ne vjeruju niti u jednu riječ što se tiče samoga horoskopa, ali njih je ipak u manjini u ovome slučaju. Kada bi samo znali koliko na primjer žena čim ustane ujutro, uz prvu kafu odmah otvaraju horoskop, jednostavno nam ne biste vjerovali Ono što se same astrologije tiče je tačno da su karakteristike u osnovi svakog znaka ponaosob itekako istinite. 

Što se generalno tiče 2021 godine, ona za većinu znakova i neće bitibaš najsjajnija, ali će u globalu ipak biti puno bolja nego ova 2020 godina, koju bi vjerujemo mnogi voljeli što prije da zaborave. Svi znamo šta nam je donijela pandemija covida 19, tako da vjerujemo da ni u kom slučaju ne može biti baš puno gora nego prošla. 

Što se tiče znaka kojem će se sve karte otvoriti u pravom smislu, jesu vodolije, kojima će Saturn u znaku mjeseca donijeti izrazito puno sreće u ljubavi i na poslovnom planu. BLizanci i strijelci sa druge strane neće nikako dobro proći, i oni će po svaku cijenu što prije htjeti da zaborave godinu koja još uvijek nije niti počela. 

Preporučeno