U nastavku današnjeg članka jedna jako tužna priča o jednoj velikoj pjevačici koja se zove Nada Obrić i koja je obilježila komplet 80 e godine prošloga vijeka. Veliki broj hitova je za nje, k,oji su joj dali za puno pravo da se naziva najvećom pjevačicom ikada. Sredinom 90 ih se polako počela povlačiti sa scene, jer je izašla iz trenda, a polako ju je krenula stizati i tazne bolesti.

Podsjećamo da je ona prije par godina zaradila tumor i liječila se jako veliki broj godina, u Srbiji gdje je imala dvije operacije, ali nisu imale nikakvog efekta, i ona je bila u sve težem stanju. Kada je njena kćerka vidjela da je vrag odnio šalu, ona ju je dovela sebi u Beč, pronašla najbolje doktore za ovu oblast, i oni su je podvrgli jednoj jako komplikovanoj operaciji, koja je na kraju pokazala itekako dobre rezultate. 

Itana Pavičević je njena kćerka koja je definitivno bila uz svoju majku kada joj se zlokobna bolest ponovo vratila u junu mjesecu. Tada je cijela estrada molila za nju, i Nada je zahvaljujući svojoj disciplini uspjela da se izbori protiv ove zlokobne bolesti. Dosta je šetala, hranila se zdravo, i sada napokon ima lijepe vijesti za sve svoje fanove.

Tumor se definitivno povukao, a ona napokon može da se posveti onome u čemu je najbolja, a to je svakako lijepa i kvalitetna pjesma. Vaša mišljenja o Nadi Obrić?

Preporučeno