Predrag Živković Tozovac je svakako jedan od pjevača sa domaće muzičke scene, koji je nedavno napunio 84 godine, i koji je jedan od rijetkih sa narodne scene a da ima toliko godina a da je još u životu i da je u dobroj formi. Neke od njegovih pjesama su bukvalno antologijske i svi se sa radošću sjećamo: “Mirjane”, “Oči jedne žene”, i mnogih drugih hitova. 

On je prije par dana ponovo došao u centar balkanskih dešavanja kada se oženio po prvi puta u svome životu i to na novu 2021 godinu. Mima, njegova životna saputnica koja je sa njim protekle 4 decenije je napokon odlučila da kaže da, jer su oni faktički nerazdvojni, i ovo je bila samo kruna njihove velike ljubavi. Sve su pokušali da odrade u tajnosti na Voždovcu, ali se izjalovilo jer je jedna njena prijateljica podijelila sliku na Instagramu. 

Mediji su se odmah stvorili i odmah je cijeli Balkan znao za Tozovca i njegovu premijernu ženidbu u devetoj deceniji života. Kako je izjavio za medije njegova Mima je njegova najveća podrška jer je ona bila sa njime kroz njegove najteže trenutke u životu, a najgori period mu je bila prošla godina kada je završio čak i na operacionom stolu. 

Tada je imao problema sa glasnim žicama koje je morao i operisati, tako da trenutno i ne pjeva. Ljekari su mu naredili mirovanje, a on je to i uradio odmah nakon vjenčanja, pa je sa svojom Mimicom završio na vikendici, gdje uživaju u potpunom miru i slobodi. 

Preporučeno