Danas za vas imamo jednu veoma zanimljivu priču, koja će vjerujemo itekako da vas zainteresuje, a i sami ste po naslovu mogli da zaključite o čemu se radi. Naime, kada su režije u pitanju, ljudi nekako uvijek gledaju na koji način da uštede, da im računi za struju ili vodu ne bi bili preveliki, posebno sada kada je u poslednjih nekoliko mjeseci situacija u cijelom svijetu drugačija, ekonomija nigdje nije na zavidnom nivou, a svakog dana susrećemo se sa novim poskupljenjima.

Priča koju vam donosimo danas, dolazi nam iz Hrvatsje gdje je policija ušla u trag kradljivcu struje. On ima 42 godine i on je iz Pakraca, a njegova komšinica primjetila je da se nešto čudno dešava, pa je zbog toga ona odlučila da pozove policiju. Naime, tom čovjeku struja je isključena još početkom ove godine, a on je od početka februara, pa sve do sada, 5.jula svojoj komšinici krao struju i to tako što se neovlašteno nakjačio na njeno električno brojilo, pa je skoro punih pet mjeseci ta komšinica plaćala i svoje ali i njegove troškove bez da je išta znala.

Prema nezvaničnim informacijama šteta koja je pričinjena zu tom periodi, iznosi oko 200 eura, dok je iz Uprave policije saopšteno sljedeće: “Protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu“, pisalo je u saopštenju. Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno