Andreana Čekić je nadaleko poznata folk pjevačica koja voli brzu vožnju. Često deli slike svog luksuznog Mercedesa na raznim društvenim mrežama. Nedavno su Andreaninu pažnju privukle priče njene koleginice Dare Bubamare o vožnji brzinom od 200 milja na sat. Uprkos ljubavi prema vožnji pri velikim brzinama, ona je pažljiva u svojim aktivnostima na društvenim mrežama.

Iako Andreana i njena prijateljica imaju isti tip automobila, ona nikada ne prelazi dozvoljenu brzinu. Nasuprot tome, njena prijateljica ne shvata da ona vozi presporo. Kada je u pitanju vožnja, Andreana daje prednost sigurnosti i odgovornosti, te smatra da je opijanje u vožnji apsolutno neprihvatljivo. Kao rezultat toga, veoma pazi da vozi oprezno i ​​pažljivo. Kada je sama u autu, može se opustiti i voziti sporijim tempom. Međutim, kada je suvozač u tuđem automobilu, pazi da ne pređu 140 km/h.Andreana je za “Republiku” podelila da ima jedinstven pristup alkoholu. Kada pije, ne dozvoljava da to utiče na njeno pevanje i nastavlja da to čini bez ikakvih smetnji.

Prisjetila se vremena kada se borila sa svojim mislima i imala unutrašnji sukob zbog kojeg je izgubila glas. Međutim, ispijanje rakije pomoglo joj je da poboljša svoje borilačke vještine, zbog čega se sada suzdržava od toga. Nedavno je viđena kako nosi umjetni dijamant tokom razgovora i otkrila je da uživa trošiti novac na materijalne stvari i iskustva poput putovanja i avionskih karata. Iako dijamant možda nije stvaran, za nju ima značajnu vrijednost.

Preporučeno