Novu godinu ćemo započeti sa najnovijim informacijama iz svijeta šou biznisa, tačnije iz svijeta pjevača i pjevačica koje su uvijek zanimljive širokim narodnim masama. Njihova cijela prošla godina, osim izuzetaka, bila je crnja da ne može crnja vbiti, jer jednostavno zbog cijele situacije sa covidom 19, nisu nikako imali posla. Ceca Ražnatović i Aca Lukas su jedini koji su “pogodili” par dobrih nastupa. 

To su uglavnom bili nastupi po inostranstvu, po jako dobr plaćenim romskim svadbama, a cifre koje su zaradili može im biti cijele ove godine. Jako pametno odrađeno, ne plaća se porez, pare se dobiju u kesama i ide se kući sa osmijehom. Dosta pametna opcija, zar ne? Međutim, mi se malo danas vraćamo u prošlost, u neke jako tužne priče koje su obilježile balkansku narodnu scenu za sva vremena. 

Mlada pjevačica koja je svoju karijeru započela sa već 14 godina, i već tada je bila osuđena na to, da će jednog dana biti i zvijezda. Kao maloljetna se udala za popularnog repera i producenta R.Kellya, ali je to sve zataškano od javnosti jer je to protiv zakonito što su uradili. Brak sa maloljetnom osobom nije nigdje dobro došao. Međutim, njena zvjezdana karijera je prekinuta u njenoj 22 godini kada je poginula u avionskoj nesreći. 

Tada se naima vraćala sa Bahama gdje je snimala video spot za svoju novu pjesmu. NJeno ime je Alaja, i jednostavno se tako sudbonosno desilo, da se ipak ukrcala na taj let, mada je trebala da ide autom, ali je zbog potreba snimanja morala da požuri nazad u New York. 

Preporučeno