Danas govorimo o vjerovatno najgoroj stvari koja može da pogodi neku osobu, a to je svakako gubitak drage osobe, ili ono najgore člana svoje porodice. Smrt je svakako neminovna stvar, koju čeka svakoga od nas, i koliko god bili vezani za roditelje, oni će jednog dana prije ili kasnije jednostavno da odu. Samo treba biti psihički jak za takve stvari, koje su itekako teške za svaku osobu. 

Samo je pitanje koliko je ta osoba jaka da pretrpi i da se sukobi sa tom ogromnom količinom boli. Zato svaki dan čovjek treba iskoristiti za situacije da se jednostavno zahvali dragim osobama koje su pored njih, i da im kažu koliko im je zapravo stalo do njih. Danas govorimo o poznatoj srpskoj starleti Tijani Ajfon koja je došla prije par mjeseci u epicentar balkanske javnosti, kada je uhapšena i optužena za prostituciju i navođenje na istu.

Ona je uhvaćena na području Republike Srpske kako je prelazila preko Drine u čamcu, sa još par djevojki. U jednom objektu nadomak Bijeljine, pored nje uhapšeno je još par muških osoba koje se terete za rasturanje droge i posjedovanje oružja bez dozvole. Danas, jako loše vijesti po nju, jer joj je preminula baka, za koju je bila i više nego vezana. 

Pored zatvorske kazne koju je morala tada da odleži, sada joj se desio i ovaj privatni emotivni krah, koji je sigurno jako teško za podnijeti. Nadamo se da će prebroditi i ovu krizu, bez obzira na njeno ponašanje, i poziv sa kojim se bavi. Vaša mišljenja o svemu ovome?

Preporučeno