Kada je rijaliti Zadruga u pitanju, može se reći da je sa svakim danom peta sezona ovoga rijalitija sve zanimljivija i po mnogima koji gledaju ovaj rijaliti je dobro i to što se cijela priča više ne vrti samo oko Dalile, Cara i Dejana Dragojevića, već su i drugi učesnici sa nekim svojim postupcima i ponašanjima počeli da skreću pažnju na sebe, mada su i dalje dešavanja oko Dalile, Dejana i Cara najzanimljivija. Isto tako, sve češće možemo da čujemo i neke veoma zanimljive priče koje se dešavaju između Zadrugara, za koje se postavlja pitanje i da li je takvo nešto zaista moguće.

Novinar i učesnik Zadruge Marko Đedović je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, te da njegovi komentari veoma često znaju da naprave pravi haos u javnosti. Ovoga puta on nije govorio neke komentare o svojim cimerima, već je pričao o jednom skandaloznom detalju iz svoga privatnog života. Otkrio je neke detalje o svojoj posjeti jednom hodži koji je poznat i po tome da su kod njega navodno išle i neke poznate ličnosti. Ispričao je šta mu se sve dešavalo nakon posjete tome hodži:

https://www.instagram.com/p/CbRS-sIghPt/

“Ja sam osmi dan pao u nesvijest. Pio sam neki mulj ujutro, pa je onda bio taj zapis.”– Sve to je veoma pomno slušala i Dalila, te je i ona počela da govori šta sve ljudi rade kada su takve stvari u pitanju i na koji način čitaju arapska slova. Tada je i rekla kako ona ima namjeru da ode na slično mjesto da provjeri da li je njoj neko nešto vračao. Na videu kojeg dijelimo sa vama, pogledajte o čemu se radi

 

 

Preporučeno