Anastasija Ražnatović protekla je dva mjeseca u centru medijske pažnje, i iteresovanja javnosti. Svaki njen korak se pomno prati. S obzirom da su ona i njen dečko Nemanja Gudelj, doživeo najbolniji trenutak u svom životu, a to je gubitak njihove bebe. Anastasija je bila slomljena od bola i čak je ugasila sve društvene mreže da bi na miru patila.

 

 

Nakon što su pretrpljeli niz dogašaja , Anastasija i Nemanja su odlučili da odu na odmor. Naime , oni su otišli na Ibicu . Na odmor su otišli ubrzo nakon Cecine proslave 50.rođendana. Nedavno je Nemanja objavi fotografiju koja je zaprepastila javnost . Ispostavilo se da je Nemanja imao operaciju , odnosno podvrgnut je transplataiji kose na klinici . Talentovani fudbaler je izrazio želju da se pozabavi pitanjem oskudnih zalisaka , zbog čega je imao kompleks pa je stalno nosio kapu ili maramu .

 

 

Naime , dok je Nemanja već neko vrijeme razmišljao o ovom planu , njegova majka je razočarana što nije poslušao , jer se ona ipak brine da nešto neće krenuti po zlu. Naime , Nemanja je dugo godina želio da uradi transplataciju kose , jer su mu zaslisci postajali sve izraženiji . Njegov odnos sa Anastasijom ga je natjerao da ubrza proces . Važno je napomenuti da na Nemanjinu odluku nije uticala samo Anastasija. Poznato je da njegova majka Olivera nije odobravaa Nemanjin odlazak u Tursku na transplataciju kos. Naime , Olivera čvrsto vjeruje da je njezin sin zgodan i da mu ništa ne nedostaje u njegovom izgledu. Poznato je da Olivera i Anastasija nisu u dobrim odnosima , a koji je razlog tome nikada se nije otkrilo.

 

 

Preporučeno