Pjevačica Goca Tržan se smatra jednom od najboljih pjevačica na domaćoj javnoj sceni.Njeni nastupi su uvijek popunjeni do zadnjeg mjesta , jer ona na sceni e+jednostavno zrači pozitivnom energijom , i publika je to prepoznala i jako voli da je sluša , a i gleda. Goca je napravila veoma uspješnu karijeru , a njene pjesme su rado slušane.

 

 

Kada je u pitanju njen privatni život , poznato je da je Goca bila u braku sa Ivanom Marinkovićem , koji je široj javnosti poznat kao redovni učesnik rijalitija Parovi , gdje je imao ljubavnu romansu sa Miljanom Kulić , nakon ega je ona ostala u drugom stanju , a on je onda napustio i nije htio da zna ni za nju niti je htio da prizna dijete. Sa Gocom je Ivan u braku dobio kćerku Lenu , koja je sada tiejdžerka ali ne želi da ima bilo kakav kontakt sa njim .

 

 

Nakon što je Goca progovorila kakve je sve imala probleme u braku sa Ivanom , te da je on prokockao svu njenu ušteđevinu , ona je sreću pronala pored Raše Novakovića , koji je bubnjar njenog pratećeg benda , i s akojim je u braku već godinama . Rašo je prije nekoliko dana proslavio svoj 34.rođendan , i Goca mu je tom prilikom uputila emotivnu čestitku na svom Instagramu . Njihova ljubavna priča je počela kada je Goca imala 37 godina , a Raša je tada imao 23. Kako je na kasnije ispričala on je za nju bio samo klinac , koji je tek došao u njen bend . Međutim Raša je bio uporan da je osvoji i uspio je. Bili su u vezi 4.godine , sada su se vjenčali i uživaju u braku , iako je razlika između njih 14.godina.

 

 

Preporučeno