Milan Kalinić je jedan od omiljenih glumaca i voditelja . On nikada ne oklijeva da u javnosti izrazi divljenje svojoj supruzi Sandri , na njenoj nepokolebljivoj pomoći tokom njihovog braka koji je trajao 17 godina . Njih dvoje zajedno imaju dvoje djece , kćerku Teu i sina Vuka . Milan Kalinić i njegova supruga često pričaju da je smijeh ključan za održavanje zdrave i sretne veze , a u skladu s tim , nedavno je Milan šokirao mnoge kada je otkrio da je Sandra ronila suze zbog druge žene.

 

 

 

Vesna Dedić ,koja je poznata spisateljica i novinarka je prije tri dana održala u glavnom gradu promociju najnovijeg romana . Samo tebe je vrijedno sresti , čime je obilježila svoje 16.izdanje zaredom . Događaj je protekao u očaravajućoj atmosferi , a prisustvovali su mu mediji , bliski prijatelji , kolege i saradnici , a program je vješto vodio popularni Milan . U isto vrijeme se emitovala košarkaška utakmica između Crvene Zvezde i Partizana , a Milan je promovisao događaj i izmamio osmijehe prisutnih.

 

 

Milan je poznati navijač crveno bijelih , i njihove utakmice ne propušta . Milanov dolazak i njegova voditeljska uloga pokazali su Milanovu naklonost prema spisateljici . Milan je sa svojim humorističnim paskama svima uljepšao atmosferu. Pričao je Milan o tome kako su mu romani Vesne Dedić uticali na njegov brak . Naime , on i supruga su bili na odmru u Dubrovniku , te su imali priliku da uživaju u primorskomgradu od prekrasnog pogleda do mirnih šetnji. Međutim Sandra je svaki dan na plaži plakala, kada sam je upitao šta je muči ona mi je samo odgovorila Vesna. Vesnina strast prema romanima je ganula Milanovu suprugu , a pristojni govorom je držao ažnju okupljenih.

 

 

Preporučeno