Poznati pop-folk pjevač Nedeljko Bajić Baja,  porijeklom je iz okoline Jajca u Bosni i Hercegovini. Njegovo odrastanje je obilježeno skromnim sredstvima, živeći sa majkom, dvije sestre i dva brata u odsustvu očeve figure. Zanimljivo je da u njegovoj prošlosti postoji malo poznat brak sa zadivljujućom plavušom koji je izbjegao pažnju javnosti. Odlučujući da se bavi muzičkim karijerom, odlazi u Novi Sad, gde predstavlja svoj debi album 1992. godine. Ovo izdanje ga stavlja u centar pažnje, označavajući početak njegovog muzičkog puta. Vokal dosljedno osvaja publiku svojim izrazitim vokalnim stilom i scenskim prisustvom. Zadržao je vetar tajne oko svog privatnog života, uzdržavajući se od otkrivanja bilo kakvih intimnih detalja u medijima.

 

 

 Kao rezultat toga, dostupne su oskudne informacije o njegovim emocionalnim iskustvima i prošlim vezama, a ostaje uglavnom nepoznato da je oženjen. Ipak, ušao je u brak sa zadivljujućom plavokosom ženom koja je jednom gostovala u muzičkom spotu. Ovako su se ukrstili Nedeljko i Ivana, navodno na snimanju spota za pesmu “Mokri do kože”. Prema medijskim izvještajima, to je bila trenutna veza, a kako je vrijeme prolazilo, njihova veza je postajala sve jača sve dok nisu odlučili da je formaliziraju brakom. U okviru svoje zajednice dobili su dvoje dece, sina Marka i ćerku Miliću.

 

 

Tokom cijele godine u medijima bilo je pisanja da je pjevač prekinuo vezu sa Ivanom, iako ta informacija nikada nije provjerena. Na pitanje o njegovom ličnom životu, pevač je nedavno odgovorio sa smehom tokom intervjua u tok šou, priznajući da je izazov držati stvari privatnim kada ste deo pop muzičke scene. Priča se da je raspada braka starateljstvo dodeljeno Ivani, a njih dvoje su zadržali prijateljski odnos. Na koji način se dijete može sakriti? Moj sin Marko će uskoro dočekati drugi rođendan, a za nekoliko dana dočekaćemo Ćerku Milicu. Vrijedi napomenuti da su mnoge informacije o meni proslijeđene kroz račune iz druge ruke.

 

 

 

Preporučeno