Pozornost svjetske javnosti bila je u nedjelju poslijepodne usmjerena prema Somboru zbog dugo očekivanih konjskih utrka. Glavni događaj bio je dolazak košarkaša svjetskog glasa, Nikole Jokića, koji je održao obećanje da će na utrku doći sa suprugom. Iako njihovi konji nisu prvi prošli kroz cilj, to nije pokvarilo raspoloženje para. Uživali su u toplom, sunčanom danu i druženju s ostalim sudionicima, posebice vlasnicima konja. Na hipodromu je supruga Nikole Jokića viđena u dubokoj haljini do poda u boji cikle.

 

 

Upute korak po korak smjernice su koje pružaju detaljan pristup dovršavanju zadatka raščlanjujući ga na manje korake kojima je lakše upravljati. Ove su upute posebno korisne kada je zadatak koji je pred vama složen ili nepoznat. Slijedeći postupak korak po korak, možete učinkovito izvršiti zadatak s većom lakoćom i točnošću. Dodatno, upute korak po korak mogu se modificirati kako bi odgovarale individualnom stilu učenja ili preferencijama.

 

 

Sa sunčanim naočalama koje su joj prekrivale oči, velikom crnom kožnom torbom na ruci i ravnim papučama na remenima na nogama, odisala je lijepom i modernom aurom koja je plijenila pažnju mnogih. Bilo je i onih koji su smatrali da supruga NBA MVP-a treba imati prirodan, ležeran i svjetovni izgled. No, supruga Nikole Jokića nije se prilagodila takvim američkim trendovima ljepote, na ponos košarkaša. Umjesto toga, njezinu ljepotu pojačavaju njezina iskustva, posebice majčinstvo, a čini se da će to tako ostati i u dogledno vrijeme.

 

Preporučeno