Mi se danas fokusiramo na možda najpoznatiju pevačicu, bar po skandalima u celoj regiji, a to je složićete se sa nama, niko drugi do Jelena Karleuša. Dešavanja na srpskoj javnoj sceni su i više nego turbulentna, jako dugih brakova na domažoj estradi se mogu izbrojati na prste jedne ruke.

Jedan od onih koji je od samog starta bio osuđen na propast je onaj od Bojana Karića i Jelene Karleuše. Njih dvoje su se venčali 23. septembra 2004. godine. Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, nakon čega je usledilo veli veselje u jednom luks restoranu.

Međutim, brak se raspao već u martu 2005. godine. Razloge razvoda u medijima oni nisu komentarisali, ali se zato Danijela Karić, njegova ćerka od brata osvrnula i rekla crnu istinu o njihovom braku. “Verujte da se ona svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli, koliko god to čudno zvučalo danas kada se kaže. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. Sa njom sam imala super odnos, u odnosu na sve njegove dosadašnje devojke.

Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, ali ono što se desilo između njih nee bih da puno komentarišem. Verujemo da svi znate pravi razlog njihovog razvoda a to je da ju je Bojan lično uhvatio u prevari i to na zadnjem sedištu njihovog džipa. Verovali ili ne, prevarila ga je sa članom njihovog ličnog obezbeđenja, i on to nije mogao da oprosti. 

Preporučeno