I dalje smo uz najvžniju informaciju koja vlada Balkanom u posljednja 4 dana, a to je tužna smrt jednog od najvećih pjevača na ovim prostorima koji se ikada pojavio, a to je sigurno Džej Ramanadovski koji se pridružio svojim prijateljima sigurni smo u raju, jer je on zaslužio da tamo bude. 

U posljednja 3 dana slušamo i čitamo svakakve informacije vezane za Džeja, od toga da li je umro siromašan, ili je iza sebe ostavio neku ostavštinu. Ko ga je našao u kući na Dorćolu, kada je umro, pa ko sv eima na posmrtnici, i zašto na njoj nema njegovog zeta Adila Maksutovića. Mnogo je tu peripetija, na koje izgleda nikada nećemo da dobijemo odgovor. 

Posljednjih dana kako je izašla njegova posmrtnica, nije bio određen datum njegove sahrane, a sve se odlagalo je r je rađena obdukcija na njegovom tijelu, jer su njegove kćerke htjele da znaju pravi uzrok njegove smrti. Danas napokon imamo i informaciju o njegovom ukopu, a veliki Džej Ramanadovski će biti ukopan u petak u 14:30 minuta na groblju Aleja zaslužnih građana u Beogradu. Komemoracije neće biti, zbog cijele situacije sa korona virusom. 

Njegov kum Zoran Jagodić Rule je obavijestio beogradske medije da će Džej biti ukopan prema muslimanskim običajima, a biće ispraćen uz pjesmu koja je obilježila njegovu karijeru, a to je svakako “Nedjelja”. 

Preporučeno