Srpski mediji već nekoliko dana brujaju o Anastasijinoj trudnoći i vijesti da ona i Nemanja očekuju djevojčicu. Međutim, te nade su propale kada su kasno sinoć iz Španije stigle strašne vijesti. Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nedavno su sa javnošću podelili vest o skorom roditeljstvu, ali je, tragično, trudnoća prekinuta. Nemanja Gudelj je na Instagramu podijelio ovu tešku vijest i izrazio uvjerenje da će im njihova ljubav pomoći da prebrode ovo izazovno vrijeme.

Kada smo s vama podijelili radosnu vijest, bili ste uz nas svim srcem, uputili čestitke i poruke slavlja. Zaista cijenimo vašu podršku tokom tog vremena. Nažalost, sada smo primili neke nesretne vijesti o kojima ne možemo razgovarati. Znamo da možemo računati na vaše razumijevanje i podršku dok se krećemo u ovom teškom trenutku. Sa velikom tugom moramo podijeliti da smo Anastasija i ja izgubili naše dijete. Prije samo nekoliko nedjelja sa zadovoljstvom smo objavili da očekujemo, a Svetlana Ražnatović je čak podijelila svoje uzbuđenje zbog skorog dolaska djevojčice. Uprkos ovom srceparajućem gubitku, uvjereni smo da će nam naša ljubav pomoći da ga prebrodimo. Fudbaler je ovu vijest i fotografiju podijelio na svom Instagram nalogu.

Ceca Ražnatović i Veljko, Anastasijin brat, još se nisu oglašavali u vezi pobačaja očekivane bebe, koja je trebalo da stigne u septembru. Za sada nema informacija o uzroku pobačaja, a ni Gudelj ni Anastasija nisu otkrili detalje. Nagađa se da Anastasija možda ima zdravstvenih problema, s obzirom na njene mlade godine. Šta mislite o ovoj situaciji koja se dogodila? Pišite nam u komentar vaša mišljenja.

Preporučeno