Mnogo puta smo do sada mogli da slušamo bahate i očajne izjave domaćih zvezdi, koje su izazivale jako puno besa običnih građanna koji su to sve morali da slušaju i gledaju. Verujemo da se sećate da je najgore bilo u doba pandemije korona virusa, kada je bila velika kriza, i kada je normalan svet jedva sastavljao kraj sa krajem. 

Sve je totalno otišlo u nekom drugom pravcu, kada im je predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio po 90.000 dinara jednokratne pomoći. Tada je par pevača, među kojima su bili Neda Ukraden i Dara Bubamara izjavili da ne mogu platiti ni  komunalije sa tim parama, i da su jednostavno očajni, i da definitivno i skoro nemaju šta da jedu. Tada im je obični narod poručio da prodaju neku svoju luksuznu vilu i da neće biti problema. 

Također su nekima poput Nine Badrić, poznate hrvatske pevačice poručili da uvek ima posla. Jedna žena koja ima ogromnu farmu, poručila joj je da dođe kod nje da vadi krompir, za odličnu dnevnicu od 70 evra i plus hrana i spavanje. Mi se danas bavimo sa poznatom voditeljkom i srpskom zvezdom, Suzanom Mančić koja je u doba prvog talasa korona virusa se zadesila kod verenika u Grčkoj. 

Tamo joj i nije bilo loše, ali kada se vratila u Beograd, sve se okrenulo naopako. 3 žene koje su radile kod nje, morale su odustati od posla, jer ih nije mogla plaćati, pa je onda po prvi puta cela kuća pala na Suzanu. Jadala se kako se lomi kada mora da kuha i da ssređuje svoju veliku kuću. Požalila se i prijateljicama, a neke od njih je i nisu razumele, jer one taj posao rade celi život.

 

Preporučeno