Da li ste ikada znali za informaciju da je Jelena Karleuša 2009. godine provela 24 sata u rijalitiju ”Veliki brat”, gde se pojavila kao gost, a javnost je bila više nego iznenađena.

Svi su jedva čekali da vide susret između nje i Mire Škorić, zbog odnosa sa Cecom, ali one su se na iznenađenje svih poljubile tri puta. Karleuša je tada već bila 2 puta u drugom stanju, a Maca, popularni voditelj se zezzao sa njom i govorio kako je on otac tog deteta. U rijalitiju je kao učesnik bio i Miki Đuričić, koji je čak odmah uspeo da naljuti popularnu pevačicu, koju i nije toliko teško izbaciti iz takta.

Naime, Miki se obratio Karleuši rekavši da je muzika koju ona predstavlja turbo folk, i da jednostavno nema veze sa pevanjem, a Karleuša kako i pretpostavljate nikome ne ostaje dužna, pa ni njemu. Miki je zatim ironično naglašavajući da misli da je njena muzika odlična i da treba deca da je slušaju, na što mu je Karleuša odgovorila da zna da mu je čast što sedi sa njom u društvu, međutim, tu se ipak nije sve završilo. Miki se nasmijao i odgovorio da naravno da nije tačno, i da je jedina razlika između njih dvoje, samo bankovni račun i ništa više.

Na kraju je Jelena vidno iznervirana zaključila sa tim da je on čovjek seljak iz Šipova, ili odakle već, te da ona ne zna odakle niti će kada zapamtiti, i da je definitivno ne iinteresuje razno razni pčelari. Sećate li se vi Jelene iz velikog brata?

Preporučeno