Jako puno ljudi je već zaboravilo na veliku sagu koja sse odvijala u Srbiji prošlo leto, kada je popularni srpski pevač bio u jako velikim problemima, i kada je imao jako velika suđenja, zbog parnice koju je protiv njega podnela njegova bivša ljubavnica iz 70 ih godina prošloga veka, i koja ga je optužila da ne želi da prizna njihovog sina, koji danas ima 33 godine. 

Njegovo ime je Devon, žive zajedno u Americi celi život, on ima prvatni biznis, i novacc mu apsolutno nije potreban, ali želi da udovolji majci, i da se napokon pravda istera na čistac, to jeste da napokon dob ije prezime od svoga oca, jer je on u stvari njegov biološki otac. Miroslav Ilić ova suđenja nije shvatao nikako ozbiljno, te je mislio da će se izvući, ali koako su se ročišta ređala, on je bio u sve lošijoj poziciji. 

Tako je na poslednjem suđenju bio sateran u ćošak, i morao je da ide na DNK analizu, dao je svoje uzorke, a na sve to morao je da plati svojoj bivšoj i sinu putne troškove dolaska iz Amerike u Beograd, koji nisu uopšte jeftini. Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića tako je ponovo stigla u Beograd iz Amerike, gde živi. Mirjana je na Fejsbuk stranici, gde se često oglašava, otkrila da je stigla u srpsku prestonicu te da je ovaj puta gost kod Lepe brene, a pošto je bila umorna, odmah je otišla na spavanje.

“Stigla u Beograd kod Brene, legla da se malo odmorim samo pola sata. Probudim se ja, mislim jutro, tek ono 10 uvečer, svi otišli na spavanje, pa šta sad da radim?” Jako brzo se snašla, bacila se na klopu, a početkom sledeće nedelje ide novo suđenje.

Preporučeno