I danas malo dnevne doze Zadruge koja je svakako tema broj jedan među svim domaćicama na prostoru bivšeg Balkana. Međutim, ono što je itekako očigledno za ovu sezonu je to, da je sve veći procenat i mupkaraca koji prati ovaj rijaliti program koji je više nego zanimljiv.

U njemu kao i uvek možemo da vidimo jako puno svađa, afera, se ksa, ali i brutalnih svađa koje ponekad dovedu do toga da mora reagovati i samo obezbeđenje. Svakako dosadašnje ime broj 1 u Šimanovcima je Dalila Dragojević, koja je do sada napravila nešto što do sada apsolutno niko nije niti napravio. Ona je varala rođenog muža koji je zajedno sa njom u rijalitiju, i to Dejana. Filip Car je bio taj kojeg je ona izabrala i zbog koga je pred svima bacila venčani orsten na pod i rekla da je zauvek gotovo sa njima.

Da nije slučajno sve namešteno pobrinuo se i srpski Kurir koji je otipao kod njenoh oca huse u Bosnu i Hercegovinu koji je bio više nego kivan na svoju ćerku koja ga je itekaako osramotila za ceo život. Rekao je da je ne želi u kući koju je namenio za nju i Dejana jer će sve da prepiše na svoga zeta.

Međutim, da je sve igrarija pokazuje i sledeća situacija koja se odigrala danas poslepoddne. Sada su njih dvoje uhvaćeni u garderoberu kako se sve dogovaraju a čak pišu i ceduljice, a sve je isplivalo u jednoj grupi na Instagramu. Verujete li da je ovo sve zapravo istina ili laž?

Preporučeno