Zvezde Granda, i uopšte bilo koje muzičko takmičenje koje se prikazivalo na našim prostorima, uvijek je donosilo neka nova imena koja su postala danas jako poznati pjevači ili pjevačice. Trebalo bi nam jako dugo vremena da ih sve nabrojimo, ali dovoljno je reći da su Darko Lazić, Milica Todorović ili Milan Stanković iznikli iz Zvezdi Granda.

Pored ovog takmičenja, imali smo slična takmičenja i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji i ostalim zemljama, ali definitivno nijedno nije gledano kao ovo o kome danas govorimo. Osim Zvezdi Granda, možete da gledate i odličan serijal “nikad nije kasno”, koji kao što i sam naziv emisije kaže, daje šansu svima onima koji nisu imali dovoljno veliku šansu u mladosti, pa su u kasnije dane se sjetili da se pojave na nekom takmičenju. Zvezde Granda ipak nisu za njihovo godište, pa je napravljena ova emisija koju vodi Žika Jakšić.

Uporedo sa njom nikla je još jedna jako lijepa emisija, ali za one najmlađe koja se zvala “Pinkove zvezdice”, i koja se emitovala na Pink televiziji. Iako su tu dolazila jako mlada djeca, uvijek smo imali neke jako dobre talente, koji su kasnije imali šansu da postanu jako popularni pjevači. Ljubomir Ljuba Stanković je jedan od njih i definitivno sve je pomeo sa svojim simpatičnim izgledom, i prelijepim glasom, a čak je snimio i duet sa Severinom, koji je postao jako veliki hit. Ljuba danas izgleda potpuno druhačije, porastao je i vjerujemo da biste ga jedva prepoznali.

Preporučeno