Voditeljica Jovana Jeremić, poznata po svom zanosnom ponašanju, pokazala je duboko emotivnu stranu. Na žalost, njezina bivša svekrva preminula je nakon duge i teške bolesti. U svjetlu toga, Jeremić je javno iskazala svoje divljenje, ljubav i poštovanje prema ženi, ističući koliko cijeni njezin savjet. Smatrala je božanskim blagoslovom imati tako jaku, intelektualno moćnu i svjetovnu svekrvu. Jeremić je zahvalio na modernosti, eleganciji i autentičnosti svoje svekrve, napomenuvši da nije sputana uskogrudnošću i trivijalnim brigama. Osim toga, Jeremićka joj je zahvalila što je rodila oca svog prvog djeteta, prepoznavši je kao ženu koja je premostila jaz između grada Pirota i svijeta, dovodeći svijet u Srbiju.

Jeremić je s nostalgijom izrazila želju da vrati vrijeme, ističući da bivša svekrva ima jedinstveno i nezamjenjivo mjesto u njenom srcu. Zaključila je zahvalivši joj što je bila prisutna u ključnim trenucima i što je Jeremiću prenijela značajan dio sebe. Svekrve i svekrve se inače ne povezuju, ali ja sam prema tebi gajila toliku ljubav da samo moja duša razumije istinu – poručila je na svom Instagram profilu. Od 2017. godine Jovana je zaljubljena u političara Vojislava Miloševića, koji je ispričao njihov prvi susret i kako joj je došao do nje tražeći pristanak za večeru. Moja je majka odigrala ključnu ulogu u našem susretu i kasnijem braku, jer je strastvena obožavateljica Parova. Uvijek je sugerirala da uvijek postoje izuzetne, obrazovane i inteligentne žene poput Jovane, koju mi ​​je spomenula, a vidjela sam je na televiziji. U namjeri da ispunim majčinu želju da bude u društvu svoje voljene zvijezde Jovane Jeremić, obratio sam joj se i pojasnio da su moje namjere čisto profesionalne – da je upoznam sa svojom mamom kako bi zajedno provele ugodnu večer. Prema Vojislavovoj izjavi za “Blic”, Jovana je odmah i profesionalno prihvatila ponudu.

Vojislav je dalje objasnio da se njihov prvi susret dogodio u jednom beogradskom restoranu, a za trideset minuta razgovora oboje su shvatili da je prisustvo Jovanine majke nepotrebno u raspletu njihove priče. Izrazili su želju za ponovnim susretom, čime je započela pripovijest koja bi se mogla opisati kao prava filmska. Vojislavova motivacija za ovu vezu proizašla je iz njegove težnje da ispuni želju svoje majke da se ona umirovi, a ono što je uslijedilo bila je nesvakidašnja ljubav na prvi pogled.

Nagađanja o Jovaninom bračnom statusu kružila su mjesecima, iako je ona izbjegavala izravna pitanja o tome. Na kraju su ona i njezin bivši suprug zajednički odlučili da objelodane vijest kako bi stali na kraj svim nagađanjima, glasinama i dezinformacijama. Jovana je javno objavila: “Nakon četiri godine braka odlučili smo se razvesti. Istina je da već neko vrijeme ne živimo zajedno, ali istina je i da održavamo odličan i prijateljski odnos, na sreću naše kćeri Lee što je naš glavni prioritet.

Preporučeno