I u nastavku današnjeg članka govorimo o odnosu snaje i svekrve, koja je decenijama uglavnom u jako specifičnom odnosu. Koliko god snaja govorila da je u jako dobrim odnossima sa suprugovom majkom i obratno, u 90% situacija je tu u pitanju laž, i samo da se prikriju jako loši odnosi između njih. Nikada nijedna snaja neće biti dovoljna dobra za majčinog sina.

Sa druge strane, devojka koja se uda za muškarca u jako puno navrata bude izbačena iz takta kada vidi neke razmažene radnje svoga budućeg muža, i nikako to ne može da ispravi, a za sve to je kriva njegova “draga mamica”. Međutim, sve je to itekako manje učestalo kada bračni par se odvoji i krene da živi samostalno, a mi vam danas donosimo jednu jako zanimljivu ispoved, koja je definitivno privukla jako veliku pažnju na društvenim mrežama.

Sada je ovaj muškarac podelio isspoved kada je rekao da mu majka konstantno puni glavu sa time da ta devojka nije nikakao za njega. Međutim, pre par dana je preterala kada mu je rekla da sin kojeg ima sa njom, nije njegov, nego kumov i da to dobro treba da proveri. Ništa ne treba da prepušta slučaju.

Ubacila mu je bubu u glavu kada je rekla da je njegov sin pllav, a on je crn. On se branio sa time, da je njegova žena svetlije puti i da su najverovatnije geni u pitanju. Na kraju je došla i sa dokazom, ona je njih dvoje naime slikala u jednom kafiću kako ispijaju kafu, a on se samo nasmejao, jer nije želeo da veruje u ove isprazne priče.

Preporučeno