Pojavom društvenih mreža, pojavile su se i mnoge stranice, koje su postale kao španske sapunice, jer na njima ljudi raznih starosnih grupa iznose svoja životna iskustva. Zato vam u nastavku današnjeg članka donosimo jednu jako zanimljivu priču, a ona već duže vreme nema hrabrosti da prizna svoju istinu.

” Ja najviše volim da gledam svog muža dok vodi ljubav s drugim ženama, verujte da mi to nikaako ne smeta, štaviše. I samo jedna stvar me uzbuđuje više od toga, a to je kada se noću iskradem i odem kod njegovog prijatelja, a onda imam divlji se ks sa njim.

Dalje u svojoj ispovesti ova žena otkriva i ove stvari: ” Njegov prijatelj živi dve kuće od nas i mi smo u ovoj vezi već pune 3 godine. Ne želim svom mužu da priznam da svaku večer idem kod njega, jednostavno sve ono što doživim sa njim to u svom krevetu nije nikada doživela. Međutim, sa druge strane opet je imala jako veliku želju da zadovolji i svoga muća kod kuće.

Nekada smo bili svingerski par i to je unapredilo naš život jer smo upoznali mnogo sretnih parova sa kojima smo vodili ljubav. Međutim, sa ovim komšijom se ssve promenilo, i ona je krenula da se zaljubljuje u njega. Sada traži savet, kako da zadovolji i muža i švalera? 

Preporučeno