Svetozar P. koji ima 50 godina iz jednog sela u opštini Koceljeva napao je patrolu koja je došlo nakon što je prijavio da mu je supruga preminula, pitate se šta je ovde čudno? “Udovac” je na njih nasrnuo krstačom koju je kupio za ženinu sahranu kada su mu saopštili da je ona samo bila u nesvesti, i da je u stvari živa.

Svetozar je živeo u vanbračnoj zajednici sa L. P. koja ima 64 godine u njegovoj kući. Juče ujutru javio je njihovoj ćerki da joj je majka preminula, ona je odmah nazvala policiju, koja je došla na lice mesta da uradi normalan uviđaj. Kada je policija stigla, Svetozarova kuća je bila puna rođaka, komšija i prijatelja koji su došli da mu izjave saučešće.

“U kući su već bili dopremljeni sanduk i krst, sve je bilo spremno za sahranu. Policajaac je prišao Svetozaru da uradi normalna razgovor sa njime, a onda je iz druge prostorije izašla doktorica, koja je rekla da mu je žena u stvari živa!”, priča izvor.

Ali, da stvar bude još zanimljivija, ovde nije bio kraj. Nesuđeni udovac je neočekivano pobesneo, i to iz čista mira, niko nije znao šta se dešava. Umesto da mu lakne što mu je supruga živa, Svetozar je tada dohvatio drveni krst koji je kupio za ženinu sahranu i onda je krenuo na policajca sa njim, koji se izmakkao. Onda je izašao ispred kuće i polupao stakla na njihovom vozilu.” objašnjava neimenovani izvor.

Kako se saznaje, policajci su savladali Svetozara nakon čega je, po nalogu tužilaštva, prevezen na psihijatriju, gde je zadržan na posmatranju.

Preporučeno