Starleta Maja Marinković ne prestaje da šokira javnost sa svojim postupcima, pa tako i danas imamo novosti koje se odnose na nju. Podsjećanja radi, ona je svojoj prijateljici Aleksandri Subotić preotela nevjenčanog supruga, biznismena Pecu Raspopovića, sa kojim je bila dva mjeseca u vezi, a onda su prekinuli, te je Maja šokirala sve kada se pomirila sa bivšim dečkom, Filipom Carom, dok je još veće iznenađenje bilo to da je Peca opet sa Aleksandrom koja mu je oprostila javnu prevaru.

Šesta sezona rijalitija Zadruga uskoro počinje, a jedna od učesnica bit će upravo Maja, tako da vjerujemo da će dosta toga da otkrije u novoj sezoni koju jedva čekamo. Iako se ona pomirila sa Filipom, počele su da kruže priče kako su se oni žestoko posvađali u hotelskoj sobi. O tome je prvo pričao Zola, koji je u dobrim odnosima sa Filipom, a koji je neke detalje iznio u emisiji Narod pita u kojoj je gostovao prije nekoliko večeri.

Povodom cijele ove situacije oglasila se i Maja koja je rekla sljedeće: “Do te tuče nije ni došlo. Jesmo se Filip i ja posvađali, ali to nije bilo baš tako kao što je Zola u emisiji ispričao”, pa je dodala: “Ma baš me briga da se bavim tim stvarima”, a onda je otkrila i detalje svađe sa Filipom, pa je rekla: “Mi se nismo ni pomirili. Nije to bila nikakva veza. Mi smo se videli i popričali, hteli smo da spustimo loptu, međutim, stvarno smo mi dva različita sveta. Ja njega više ne bih ni komentarisala, želim mu sve najbolje”, rekla je Maja.