Anastasija Ražantović je jedno od sretnije djec na Balkanu, jer je odmah po rođenju, zajedno sa svojim bratom Veljkom osuđena dobar i lagodan život. Bukvalno ništa nije morala da radi do kraja života, ali je za razliku od Veljka shvatila da je šou biznis itekako unosan biznis. 

Shvatila je još kao mala da ima itekako dara za opjevanjem, i da je od majke nasijedila dar za pjevanjem i oprobala se u muzici, ali ne u pravcu u kojem je išla njena majka, nego ipak malo drugi stil muzike. Ima tu malo primjese folka, ali sa glavnim tonovima popularne rnb muzike. Mnogi su mislili da joj neće ići od ruke, ali njene pjesme su itekako slušane, i može se reći po pregledima na You Tube-u da joj karijera ide u pravom pravcu. 

Ona je lagano iskoristila momentum to što je Cecina ćerka, tako da je i njen Instagram nalog itekako praćen, već sada ima preko milion folovera, i jako dobro zarađuje i na toj platformi. Već je godinu dana zaručena i danas živi u Novom Sadu, a do sada smo se jako puno puta mogli uvjeriti u to da ima jako lijepo tijelo koje se uopšte ne krije da ga sakrije. 

Ona je tako jutros objavila novi stori u kojem je pokazala kako je to kada izgleda kada ustane rano ujutro. Pokazala je svoju prirodnu ljepotu, a sa drugaricom je provela noć. Vaša mišljenja o Anastasiji Ražnatović?

Preporučeno