Vjerujemo da se svi sjećate dobrog Ekrema Jevrića koji je otprilike prije 10 godina pokorio cijelu Balkansku scenu sa svojim velikim hitom “Poso, kuća”, koja je postala globalni hit. KOliko god se činilo da on nema sluha i ne zna da pjeva, ta je pjesma postala balkanski hit, i samo za jednu noć je zaradila preko milion pregleda na You Tubeu. 

Ekrem Jevrić se onako iskren jako brzo proslavio, i odmah je krenuo sa nastupima, a aza njegove koncerte po Balkanskim klubovima se tražila i karta više. Album mu se prodavao kao lud, a on jednostavno je dijelio sav zarađeni novac kojem je stigao. Naravno da je slao nešto i svojoj supruzi Igbali u New York gdje je živio posljednjih 30 godina. A sa njome je izrodio šestero djece, koji su bili itekako ponosni na svoga oca. 

On je jako brzo dobio i poziv od Željka Mitrovića koji ga je odmah vrbovao za Farmu, gdje se pokazao u najboljem mogućem svjetlu, te je dobio još veči broj fanova širim svijeta. Međutim, ekrem nije bio zdrav, a morao je jako brzo da prestane sa cigaretama i alkoholom, ali jednostavno nije mogao to da uradi, tako da je preminuo od srčanog udara sada već davne 2006 godine. 

On je preminuo u New Yorku, a iza njega su ostala čak 4 sina ,njegovi veliki ponosi kao što je on i govorio. Verdin je najmlađi njegov sin koji se jako puno promoviše po društvenim mrežama, a može se reći da izgleda jako dobro. Radi u jednoj osiguravajučoj kući u New Yorku. 

Preporučeno