Društvene mreže svakog dana nude nam razne priče koje se dešavaju širom svijeta, a koje nas nauče dosta novih stvari koje nismo znali, iznenade nas i šokiraju, a shodno tome, mi vam u nastavku donosimo jednu priču za koju vjerujemo da ćete se itekako zanimati, posebno majke koje imaju malu djecu i koje doje. Jedna anonimna majka odlučila je sa svima da podijeli svoju priču, pa je ona tako na Redditu se požalila korisnicima, od kojih je slobodno možemo reći dobila brojnu podršku.

Ova majka svoju priču započeka je tako što je prvo napisala: “Svi smo bili pozvani u restoran na večeru mog oca. Povela sam decu, a kada je moja beba ogladnela, počela sam da je dojim. Moj dever je rekao da su mu takve situacije vrlo neugodne, i pitao me da se pokrijem dok beba jede. Rekla sam mu da ne želim i naručila hranu”, napisala je ona, ali njeno dijete opet je postalo gladno, i onda je uslijedila ista situacija, jer ona je počela da hrani svoje dijete, dok je njen djever počeo opet da negoduje, rekavši joj da ne želi da gleda u dojku dok jede u restoranu.

Zatim mu je ona rekla: “Oprosti, samo ću ovo pokriti za tebe”, a onda je bacila tetra pelenu preko njegove glave. Zatim su uslijedili brojni komentari korisnika, a neki od njih glasili su: “Dok sam dojila, uvek sam se prekrivala, a nekima ni to nije bilo dovoljno”, “Volela bih da mogu da se vratim u prošlost i da budem hrabra poput vas jer sam se uvek skrivala”. Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno