Mi se danas malo vraćamo u 90 godine prošloga veka, kada je dens muzika na ovim prostorima itekako dobro prolazila, a pevači poput Vane, Sene M, Nine Badrić su jako dobro prolazili. Sa svojim velikim hitovima tih godina, oni su punili dvorane, a mnogi od njih su doživeli planetarnu popularnost i zaradili jako puno od tih pesama. 

Međutim, sve su to grupe i pevači iz velikih gradova poput Splita i Zagreba, a kada se pojavila jedna Colonia iz Županje, nikome nije bilo jasno kako su se oni mogli ugurati među sve te zvezde iz velikih gradova. Popularna i energična Indira je definitivno pomela celu konkurenciju sa svojim nastupšom, a njen pomalo muški glas je definitivno bio top 3 u to vreme. 

Jako dugo vremenaa su bili zajedno na ssceni, a čim su proslavili 15 godina karijere tada su se i raspali i svako je krenuo dalje sam, nih dvojica su pronašli novu pevačicu, a Indira je krenula sa solo karijerom. Indira je dobila prezime Levak, jer se udala za poznatog menadžera, jako je smršala, a kako je izjavila nedavno za hrvatske medije, jedino što im faloi jeste beba. 

Sada je ona totalno smršala, i bukvalno je promenila svoj lični opis. Uradila je tzotalno novu frizuru, i može se reći da se definitivno podmladila, a primetno je i to da je uradila jako puno korekcija na licu. Vaša mišljenja? Da li je lepša sada ili pre?

Preporučeno